Avond met het hele kindcentrum

Maandagavond 3 september hadden we een studieavond met alle medewerkers van het kindcentrum. Na een gezamenlijke maaltijd en een kennismakingsspel kregen de medewerkers op verschillende plekken in de school informatie over de ontwikkeling van het kindcentrum tot nu toe. Willem (BSO Het Haaienhonk), Manon (manager Het Goudvisje), Rosemij, Eefje (allebei IB-er), Ingeborg en Richard (allebei MT Caleidoscoop) vertelden respectievelijk over: het aanbod van de BSO in combinatie met de kernwaarden van het Goudvisje, de samenwerking tussen het dagverblijf, peuterspeelzaal en de school, de zorg voor leerlingen van 0-13 jaar en de stand van zaken van de ontwikkeling van het kindcentrum en de doelen waar aan gewerkt wordt met elkaar.

Daarna waren de collega's zelf aan de beurt om aan de hand van een meegebrachte foto te vertellen welke kernwaarden zij uitdragen in hun werk en waar de organisatie voor staat. Daarna werd er besproken waar we op korte termijn met elkaar verder aan willen werken. De volgende doelen kwamen naar voren;

• verstevigen van de samenwerking met elkaar
  • samen verder werken aan een pedagogische grondhouding binnen het hele kindcentrum
  • een groen schoolplein ontwerpen (natuurbeleving stimuleren

Tijdens de avond was duidelijk te merken dat iedereen zich trots en verantwoordelijk voelt voor ons kindcentrum.