Stel cookie voorkeur in

Ready, Steady, Play

Het Playing ever After Erasmus+ project van KC Caleidoscoop is genomineerd voor het Europees Talenlabel. Richard de Wilde en Yvonne Scherphof gaan het project op 1 november toelichten op het congres van Levende Talen in het Beatrixtheater in Utrecht. 

https://www.nuffic.nl/onderwerpen/europees-talenlabel/ 

Dat is het einde van een week vol Erasmus+ activiteiten op Caleidosoop die week in het kader van Ready, Steady, Play, het vervolgproject van Playing ever After. Startend met een webinar van de Finse, Portugese en Nederlandse coördinator van het project op 27 oktober van 21.10-21.40 Nederlandse tijd tijdens de webconferentie van de internationale vereniging voor docenten Engels (IATEFL). (Aanmeldingen via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQuB0R_06bbyAgX3aM57N6JGNmxLctTse0FtLNLPpPVUOUSQ/viewform) 

Op maandag en dinsdag zijn er trainingen op KC Caleidoscoop en werksessies voor onderbouwcollega’s met internationale collega’s van het project en woensdag 30

oktober is er van 14.30-18.00 uur op Caleidoscoop met een plenary over het project en workshops gym in het Engels en Spelend leren in het Engels. Al heel vroeg na bekendmaking was het maximaal aantal van 70 aanmeldingen bereikt, menigeen komt zelfs van ver buiten Den Bosch. 

https://www.eventbrite.co.uk/e/ready-steadyplay-tickets-71760203701