Kinderopvang Partou

Partou kinderopvang is de partner van KC caleidoscoop voor kinderopvang, peuterarrangement en buitenschoolse opvang.

Vanaf 1 juni 2024 heten de locaties van kinderopvang het Goudvisje officieel Partou kinderopvang. Ook nu de locaties verder gaan onder de vlag van Partou blijf je de locaties herkennen aan de natuurrijke omgeving, grote buitenruimtes en de vaste groep vertrouwde, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Hoi, ik ben Peggy!

Locatiemanager

'Dat we onderdeel zijn van een kindcentrum zorgt voor een goede samenwerking. Met als gevolg een optimaal speel-leerklimaat. Dat voel je!'

BSO

Onze buitenschoolse opvang Fluitenkruid 10 (voormalig locatie van 't Goudvisje) is centraal gelegen in de woonwijk Empel in 's-Hertogenbosch. Samen met de peuteropvang, kinderopvang en het basisonderwijs vormt onze bso Kindcentrum Caleidoscoop. We hebben leuke themahoeken en een sportzaal "Wie doet er mee met trefbal?" Activiteiten zijn afwisselend: we maken zelf onze eigen theatervoorstelling, knutselen in ons atelier en doen graag een balspel in de gymzaal. Het kan allemaal. Ook gaan we iedere dag naar buiten. En hebben we veel aandacht voor de natuur. "Ga je mee naar de speeltuin?" Ook een kinderopvangboerderij zit op loopafstand. Er is altijd wat te beleven! 

Scholen

Onze bso bevindt zich in hetzelfde pand als de bassischool in het Kindcentrum Caleidoscoop. De grotere kinderen gaan zelfstandig naar de buitenschoolse opvang. De kleuters halen we op.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Partou kinderopvang: Partou kinderopvang