Bibliotheek

Op basisschool Caleidoscoop bevindt zich een schoolBiEB van Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch. Deze schoolBiEB heeft een uitgebreide collectie boeken die onze leerlingen en leerkrachten kunnen lenen. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe boeken. Op die manier proberen we lezen aantrekkelijk te houden voor de kinderen. De kinderen mogen onder schooltijd naar de bieb om onder begeleiding van vrijwilligers hun boeken te ruilen. We blijven altijd op zoek naar ouders en grootouders of andere vrijwilligers die ook willen komen helpen in de schoolBiEB.

Wanneer geopend?

De kinderen ruilen hun boeken onder schooltijd. 

  • maandag 10.00-14.00
  • dinsdag 10.00-14.00
  • woensdag 10.00-12.00
  • donderdag 10.00-14.00
  • vrijdag 10.00-14.00 
Biebpas

Onze leerlingen worden automatisch (en gratis) lid van Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch. Zij hebben een speciaal biebpasje, waarmee zij materialen kunnen lenen in de schoolBiEB. Dit pasje blijft op school.  

Leesconsulent

Wekelijks s ook Pauline Hendrickx, een leesconsulent van Bibliotheek ’s-Hertogenbosch, aanwezig. Zij weet alles van lezen en boeken voor kinderen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u bij haar terecht. Op andere dagen zijn er meerdere vrijwillgers in de schoolBiEB aanwezig. 

Graag tot ziens in de schoolBIEB!